Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mkj

16. 4. 2009 20:05
Pomáhat a chránit

Vážený pane, asi jste nepochopil správný výklad nápisu Pomáhat a chránit.

To není pokyn pro policisty. Kdyby jím měl být, měli by ho na očích, třeba na palubní desce uvnitř vozu.

To je nápis určený pro kolemjdoucí občany, proto je taky zvenčí. Pokud je policajt sám, nebo dva rachiťáci lezou do putyky nebo pokud je někdo chce bít, je na občanech, aby jim pomohli a chránili je.

Jinak by museli úřednické krysy, takzvaní židlošousti zvednout své tučné pozadí a vyrazit do ulic. Nemohli by posílat jednu hlídku na okresní město. Nemohli by úředníkovat, vedoucovat a mordovat policisty dalšími lejstry a pokyny.Važme si těch posledních policistů, které na ulici potkáváme a chraňme je. Pokud budou vybiti, zbydou jen úředníci a ti nám nepomohou.

PS: nejsem policista ale přeúředníkovanou státní zprávu vnímám velice silně

0 0
možnosti

nyny.

16. 4. 2009 14:47
ale to je naprosto v pořádku

ráda vidím, že mlýny melou, byl jste politik, a hodláte opět být politikem a za stav policie, justice a zákonů jste plně odpovědný. Sklízíte, co jste zasel, bohužel sklízí také slušní lidé, kteří to nemohou ovlivnit jinak než volbami, což je, jak ukazuje praxe v tomto státě, cesta jednoznačně neefektivní.

0 0
možnosti

Jiří Payne

16. 4. 2009 19:16
Re: ale to je naprosto v pořádku

Velmi se omlouvám, ale posledních šest let politik nejsem, za stávající katastrofický stav Policie žádnou odpovědnost neesu. .

0 0
možnosti

Kirů

16. 4. 2009 10:47
vážený pane, na co si stěžujete ?

Z jedné starny se prodávají bývalé dílny MV a na druhé straně je PČR  v nájmu městské policie na Kunratce-je to normální ?  Podle mého selského rozumu až se nebude muset policie pořád stěhovat z místa na místo, tak bude mít víc klidu i na práci pro kterou je určena.

0 0
možnosti

Kirů

16. 4. 2009 10:44
vážený pane, na co si stěžujete ?

I Vy jste se podílel na zákonech o policii a jejích nekonečných novelizacích. Od sametové se PČR v Praze neustále stěhuje z jednoho nájmu do druhého, údajně "výhodnějšího".  Tenhle stav být v Itálii, tak poldové ani nevybalují svá zavazadla. Totiž s každým ministrem a pol.prezidentem jde i nová reforma, potažmo reorganizace PČR. Jednou se slučuje, hned na to zase rozděluje a tak pořád dokola. Kdyby tak jako poslanci pracovali např chirugové, tak jsme před vymřením. Těch zmetků, co jste vytvořili, to je hrůza.

Policajti potřebují taky k práci klid a prostředí. Co takhle místo porcování medvěda do Horní Dolní na stadion za 20 mega, nebo na golfové hřiště, co ty peníze dát na pořádné zázemí pro policii ? To co se děje nyní je jak CCCP(potěmk.vesnice), s ohromnou pompou se otevírají recepce u služeben, ale kanceláře nic. Ty peníze, které se vyhodili za různé nájmy by vydaly na policejní palác.

0 0
možnosti

Jiří Payne

16. 4. 2009 19:21
Re: vážený pane, na co si stěžujete ?

Skvělé by blo, kdyby policisté trávili čas na ulici a ne na služebně. Pak by jim stěhování nevadilo.

Porcování medvěda vzniklo až po mém odchodu z politiky, nikdy jsem se něčeho podobného nezúčastnil. Nejste náhodou policista? Vaše znalosti poliiky by tomu nasvěčovaly.

0 0
možnosti

Saša

16. 4. 2009 10:21
Mně také vykradli auto.

Jednou jedinkrát.

Pak jsem se poučil.

Jak někomu mohou vykrást auto 19x, to skutečně nechápu. Takovému člověku by měli odebrat auto, řidičský průkaz i občanský průkaz a soud by mu měl ustanovit opatrovníka.

0 0
možnosti

MMister.com

16. 4. 2009 10:43
Re: Mně také vykradli auto.

Zkuste nebydlet ve vidlákově a třeba se vám to taky poštěstí...

0 0
možnosti

MMister.com

16. 4. 2009 10:15
Buzerovat a šikanovat

Heslo Langerových policajtů mělo být "buzerovat a šikanovat". Odpovídalo by to jejich činnosti.

0 0
možnosti

Hucul

16. 4. 2009 10:12
To je tezke.

Tak budto policii mejme, a to funkcni, nebo ji nemejme a sva prava na svobodu, zivot a majetek si hajme sami. Ani jeden model by nebyl mene funkcni nez tato rozplizla, draha, nefunkcni masinerie.

0 0
možnosti

CarolusIV

16. 4. 2009 9:57
"My je také nehoníme, jen sepisujeme protokoly."

Doufám, že nebudou honit  ty, kteří zloděje zabijí.  Že  jen sepíší úmrtní list,  orazítkují a založí do archivu.

Pak by se naskytla naděje, že práci policajtů udělají občani sami.  Práci, kterou měla udělat policie. Odstranit kriminalitu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz