Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

madqwert

10. 5. 2009 11:10
mozna by bylo lepsi predstavit obcanum vlastni

program, nez programy ODS a CSSD ;-D

0 0
možnosti
FM

František Matějka

10. 5. 2009 11:59
Re: mozna by bylo lepsi predstavit obcanum vlastni

Madqwerte, chytrý, samostatný a svobodný si najde sám. Vy zregulovaní byste to chtěli předložit na talíři jak pečenýho holuba. Zase :-) 

0 0
možnosti
X

xyman

10. 5. 2009 10:53
Vy

se naštěstí s tou trapnou ministraničkou nikam nedostanete. Ale není nad to dělat dál kašpárka vašemu hradnímu senilovi, velkému v.k. neomylnému, jenž jednou větou odsoudil politiky kvůli "nadřazování momentálních osobních zájmů nad zájmy republiky", ale sám za pomocí soudruha tlustého a schwippela neváhal kvůli svým osobním zájmům svrhnout vládu v době předsednictví EU.

0 0
možnosti
D

Džordž

10. 5. 2009 11:51
Re: Vy

Souhlasím, že tahle stranička JE trapná, je ale spousta jiných malých stran, které šanci mají a trapné nejsou zdaleka!!! Třeba takové Věci Veřejné! Ty ale bohužel  nemají podporu z Hradu...

0 0
možnosti
CC

cekon

10. 5. 2009 10:47
Základním problémem u nás

nejsou politické strany, ale nepoučitelný volič, který je ochoten dát za svoje teplíčko a smrádeček cokoli, včetně komunistů ve vládě. Český volič, nebo chcete-li národ, nemá hrdost ani moudrost, poslouchá Novu a šéfa opozice (ODS nebo ČSSD), který slibuje vše a všem, jen aby se co nejdříve dostal k vládnímu korýtku....v této zemi by se schopní lidé měli především starat o sebe a svoji rodinu. Všechno ostatní je jen válka s větrnými mlýny...

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz