Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saša

4. 6. 2009 10:28
Do Brusele se nedostanete.

V těchto volbách se do Brusele ještě nedostanete. Mohli byste ale získat peníze na podzimní volební kampaň do poslanecké sněmovny v Praze.

Když slíbíte, nebudete na kandidátce v podzimních volbách na vyšším než posledním místě, dám vaší straně v pátek svůj hlas a spolu se mnou i má paní a nejstarší z mých dítek, co už má taky volební právo.  Našimi 3 hlasy zvýšíte šanci na překročení hranice, potřebné pro finanční zhodnocení hlasů.Ovšem budeme kroužkovat: Semína a Matějku.

0 0
možnosti

Katka B.K.

4. 6. 2009 10:37
Re: Do Brusele se nedostanete.

My věříme, že se do Bruselu dostaneme ;-)

Pokud jde o pořadí kandidátů - o tom u nás (jako v jedině straně v ČR) rozhodují členové i příznivci v otevřených primárkách. Takže vám nikdy nikdo nemůže slíbit, kde bude - to u nás nikdo sám neovlivní. U nás nepraktikujeme zákulisní dohody a jánabráchismus ;-)

Kašparovám, mluvčí Svobodných (kasparova@svobodni.cz)

0 0
možnosti

Katka B.K.

4. 6. 2009 10:48
Re: Do Brusele se nedostanete.

PS: nicméně, pokud jde o p. Payna, myslím, že kandidovat na podzim nebude v každém případě - není člověkem, který potřebuje k životu funkci za každou cenu. Pokud bude europoslancem, narozdíl od jiných nekumuluje své funkce. No a pokud by se jím (nepředpokládám) náhodou nestal, bude dál pokračovat ve svém úspěšném podnikání. Osobně věřím, že leadrem v Praze bude na podzim náš předseda Petr Mach (ale jak říkám, o tom ještě rozhodnou otevřené primárky)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz