Diskuse

Sbohem ODS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Prostě jste, pane Payne, těžce zranil vlastní dceru. Vlastní dceru!!! Vlastní dceru!!!!!

0 0
možnosti
MS

Viz můj příspěvek v 9.07. Rv

0 0
možnosti
Foto

Pozoruhodné je, že lidé, kteří neumějí argumentovat, rádiútočí na osobu. Autonehoda přece nemá nic společného s analýzou toho, jakáje situace v některé politické straně.

Nikdy pro mne nebyl Václav Klaus ‚guru‘, vždycky jsem bylpověstný tím, že jsem měl své názory a že jsem se i s ním dokázal o své názory‚pohádat‘ v diskusi.

K panu Švadlenkovi:

To je prostě věc filosofie a pohledu na svět. Někdo simyslí, že je správné trénovat, aby dostal zlatou medaili na olympiádě. Jiní simyslí, že je třeba si to nějak domluvit a zalobovat, popřípadě brát zakázanélátky. Někdo si myslí, že je správné snižovat náklady a nabídnout levnější a kvalitnějšízboží, jiní jsou přesvědčeni, že je lepší domluvit se na přidělení veřejnézakázky, že je lepší zařídit si regulaci ceny, že je lépe domluvit se s ministrem,že je lepší dohodnout se s konkurencí, že budeme svorně vydírat spotřebitele. To je právě ten filosofický rozdíl, okterém jsem psal. Jediný, kdo může posoudit, co je lepší, jsou voliči vevolbách. Klidně si může ODS myslet, že je správné uzavírat zákulisní dohody. Jenom se skromně ptám, zda to bude atraktivní pro voliče.

0 0
možnosti
SB

Pane, který jste těžce zranil vlastní dceru, děláte ze sebe hrdinu, že jste oponoval předsedovi?

Ať ta strana bylo jakákoli, prostě jste se podílel na její činnosti. Tak nám tady ze sebe nedělejte hrdinu. Buď ta strana byla dobrá a potom jste ji neměl podrážet nohy, nebo byla špatná a potom jste ji neměl podporovat. Buď jste nemorální osoba A, nebo jste nemorální osoba B. Třetí možnost není.

Nestavte se do role slušného člověka v neslušné straně. Do strany lidé vstupují dobrovolně. Proto kolektivní vina členů strany existuje. Neexistuje kolektivní vina národa, protože ne každý Němec byl fašoun, ne každý Rus schvalovat invazi do Maďarska v roce 1956 a do Československa v roce 1968. Avšak do národa se přihlášky nepodávají, takže vinu Hitlera nebo Brežněva nelze automaticky házet na všechny Rusy a všechny Němce. Do strany se vstupuje dobrovolně.

Byl jste poslancem za tu stranu, ale stavíte se do světla "já nic, já muzikant". Jste jako komouši, kteří po svém dobrovolném nebo nedobrovolném odchodu ze strany o sobě prohlašovali, že oni byli ti spravedliví.

0 0
možnosti
LC

Pan Payne nám tu popsal praktiky uvnitř ODS, které asi fungují i v ostatních stranách. Já jen ve zkratce názor voliče, který si má jednou za 4 roky někoho vybrat. Začalo to nechytrým lídrem Topolánkem a jeho širokým rozkročením a skončilo asi chytrým ale slaboučkým lídrem Nečasem, bez myšlenek a ideí. Co vlastně ta ODS chce, kam směřuje. Je to strana, která chce víc sociálna (viz poslední předvolební hesla) a regulací, nebo více volné soutěže a svobody? Je eurohujerská, nebo euroskeptická? Já si na to odpovědět nedokážu. Ona teda TOPka na tom není lépe. Sama sebe nazývá konzervativní pravicová. Ovšem s eurohujerským programem, což je asi v EU unikát.

0 0
možnosti
MS

Myslím, že jediná odpověď je,ODS chce rozhodovat a pakovat se.Jakýmkoli způsobem.:-)[>-]

1 1
možnosti
SB

Pan Payne způsobil dopravní nehodu, při které ublížil mimo jiné své vlastní dceři.

Nechápu, že má ještě náladu psát blogy. Kdyby se tohle stalo mně, tak bych až do nejdelší smrti chodil kanály a styděl bych se před celým světem.

1 1
možnosti
MS

Nevím proč?Stejné se může přihodit vám i komukoli jinému.A na každém to zanechá stopu.Žít je ale třeba.:-)[>-]

1 1
možnosti
ZK

Z97d16e27n92a 36K47o12č69í

28. 1. 2014 11:21

Co říkáte na to, že bývalý předseda vlády a ODS Petr Nečas pracuje pro miliardáře Pavla Sehnala, majitele finanční skupiny SPGroup.

Pro zapomnětlivé pouze připomínám, že tato skupina vlastnila privatizační fond YSE, který své akcionáře pěkně natáhl. Výtečnými převody majetku dosáhl toho, že z majetku 400 Kč / akcii zbyla podílníkům cca osmikoruna !!;-D

Tak to vypadá, když se členové a příznivci ODS mají o něco starat. Kromě sebe natáhnou naprosto každého - obchodní partnery i stát. :-P

2 1
možnosti
VS

Už Václav Klaus, váš guru, říkal: trh to vyřeší.;-O

2 1
možnosti

Pěkná teorie, ale takhle to nikde nefunguje. Pokud máte komplexnější lidské společenství, bez podobných dohod se nikdy neobejdete. Je to tak všude na světě a po celou lidskou historii ("já mám za sebou tolik hlasů, nabízím vám je pro toto hlasování, když vy podpoříte mě svými hlasy"). "Vnitrostranické" puče jsou jiná věc, těm je třeba zabránit a odpovídajícím způsobem změnit stanovy.

1 1
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz