Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme v podstatě možnosti dvě : buď žít v EU nebo mimo ni. Při všech výhradách k  mnohým diskutabilním příkazům či doporučením z Bruselu si stále myslím , že A je lepší. V neposlední řadě proto , že jsme stále čistým příjemcem dotací.

Kde bychom jinde přišli k desítkám mld ročně ? Je to nesporný přínos i přesto, že je  musíme přesně odůvodnit a zúčtovat.

Možná je to přínosné i tím , že se naučíme s veřejnými penězi zodpovědně zacházet Příklad : hypoteticky předpokládejme , že EU financuje kompletně naše zdravotnictví. Ministr by ( ne už tak hypoteticky) zrušil zdravotnické poplatky a utíkal pro chybějící peníze do Unie . Co by mu tak asi řekli ?

0 0
možnosti

J33a37r98a 60R44a52n46k

10. 4. 2014 8:27

Events 2011 | Embassy of the United States

prague.usembassy.gov/ambassador-norman-eisen-met-with-jiri-payne.html

Zajimava je posledni veta, kde se tesite na uzkou spolupraci s EU:-/ NEZIT SE LZI!!

1 0
možnosti

Jsem rád, že vyšší představitelé Svobodných se konečně probudili.

0 1
možnosti

Tak se odstěhujte pane Payne a máte po problému.... Nebo iniciujte referendum o vystoupení z EU.

1 8
možnosti

Proc by se mel stehovat, kdyz je tu doma ? At tahne Eu

8 1
možnosti

Uvědomte si jak dopadly volby. Lidé chtějí přerozdělování a různé podpory. Všude jsou oranžoví, prezident, parlament, senát i kraje. A dokonce už tam jsou i odborové špičky. To by v tom byl čert kdyby se ten blahobyt financovaný státem nepodařil. Kdyby ta EU byla taká špatná jak nám pořád média a vy prezentujete tak už nás musela třeba taková Ukrajina předběhnout když je bohatší než my a EU ji neškodí. Myslím si, že u nás nejsou lepší politici než v EU. Tady se pořád straší, že nám někdo ubližuje ale nejvíc si ubližujeme sami.

3 2
možnosti

To je dobré, tak zloděj, který dělal poradce zloději nás teď poučuje. Ať nám p. Payne nejdříve tu jeho pravdu. Jeho článek je totálně alibistický. Ať dokazuje on a ne že to musí dokazovat ti druzí. To je Pane Payne velice jednoduché až primitivní. Kde máte jistotu, že kdyby nebyla EU, tak taky nesjou války? Co třeba Maďarsko a Slovensko? Zloděj a ještě alibista jak smutné. Takže toto jsou ti svobodní ;-€;-€.

3 9
možnosti

Jako bývalý člen ODS nemají Vaše názory příliš velkou váhu. V podstatě píšete, že každá propaganda je špatná a přitom Váš článek je sám propagandou.

3 9
možnosti

Payne? Není to ten, co ho chytli, když kradl v  obchodním domě?

1 13
možnosti

Chytili tak leda vás

2 0
možnosti

Pane Payne, vy i Svobodni máte můj hlas.

16 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS