Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře napsáno. Vidím to taky tak. Karma

4 0
možnosti
JR

J36a44n 69R85á52ž

27. 5. 2015 16:54

Kontrola, regulace a selektivní dotace (podpora podnikání kamarádů proti konkutrenci) je mantra bruselských socialistů, se kterou nacházejí společnou řeč se všemi byrokraty národních států, kteří pitomosti jimi vymyšlené pilují s cynickou rozkoší do detailů, na které ti bruselští ani nepomysleli..

Domníval jsem se, dnes vím,že zcela naivně, že Babiš ví nebo alespoň tuší, co je to podnikání a jak malé a střední podnikatele stát dusí.

Po roce a půl musím konstatovat, že Babiš o problematice podnikání neví nic a vyklubal se z něho největší byrokratické monstrum a obhájce státní totality, který po listopadu usedl na MF!

10 1
možnosti
MK

Já k tomu můžu říci jen následující. Na každé "kladivo na čarodejnice"  (státní zásah) se najde cesta, jak ho obejít. Experti si to ovšem nechají zaplatit., takže to obejdou  ti velcí, nikoliv ti malí střední, protože na to nebudou mít prachy. Stačí si vzít za příklad propírání zisku v tzv. "daňových rájích" (nebo peklech;-D). Je to neuvěřitelně drahé, pokud "perete" miliony. Pokud však "perete" stovky milionů, tak se to vyplatí. Tedy za proprání peněz opět může zaplatit jen gigant nikoliv malý podnikatel. Tak stát obere toho malého o 1 Kč, zatímco ti velcí řádově v mil. Kč se "zdaní" někde jinde. Stačilo by málo, zjednodušit daňové zákony, tedy byrokracii,  a snížit sazby daně. To už věděl starý Laffer, nikoliv EU a Babiš a tak spolu s USA vymejšlej neustále další ptákoviny.  .

8 0
možnosti
Foto

Ten článek je naprosto přesný, souhlasím se vším. Jen mi nejde na rozum, když všechno tak jasně víme - máme všechny informace, proč děláme pořád ty nepředstavitelné kopance?

Vždyť i ty daňové zákony s jejich novelami by se u nás už daly přejmenovat na novodobý Dikobraz - kdyby to nemělo ty tvrdé dopady na nás na všechny, tak se jen hořce směju, takhle už mi nezbývá síla se ani bolestně uchichtnout..

Kdo s tím něco rozumného už udělá?

Kocourkov.

Absurdistán.

6 0
možnosti

Babiš nedělá kopance, ten se chová racionálně. :-P 

A volič? Ten dostane koblihu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz