Diskuse

Vydírání

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Hrabete se v odpadcích a chcete najít čerstvý rohlík.

Skartace několika set důstojníků STB umožnila těm největším rybám dostat se do politiky a hlavně k privatizaci. Vy to jistě víte, ale přesto tady "sradíte" něčím, co nejde zcela prokázat.

Jak jsem už někde napsal; z povinných zpráv z cest v zahraničí od pracovníků PZO těžila STB více materiálů, než od "podpisových" agentů.

Když Vám dnes Babiš vadí, napište konkrétně v čem.

Jinak je to honění zajíce po lese, kde už zajíci nejsou.

1 0
možnosti

Moc by mě zajímalo, kolik polistopadových politiků si "vyčistilo" svoji minulost aby získali negativní lustrační osvědčení. Asi bychom se hodně divili:-(.

1 0
možnosti

J70a14n 61R87á10ž

4. 9. 2015 19:06

Tady jste s tématem článku ujel jak nepozorná tetka na slupce od banánu.To,že se jednomu ministrovi v dobré společnosti někdy v minulosti říkalo Bureš, už je passé. Zvláště, když se neozval nikdo, koho ten Bureš svými činy poškodil.

Důležitější je, zda se v blízké budoucnosti ozvou všichni ti, koho ta osoba poškozuje, už pod svým pravým jménem, svými "malými domů" ve funkci místopředsedy vlády. O tom by se mělo psát!

,

0 0
možnosti

J79a31n 40R79á93ž

4. 9. 2015 19:04

Tady jste prostě ujel jak nepozorná tetka na slupce od banánu.To,že se jednomu ministrovi v dobré společnosti někfdy v minulosti říkalo Bureš, už je passé. Zvláště, když se neozval nikdo, koho ten Bureš svými činy poškodil.

Důležitější je, zda se v blízké budoucnosti ozvou všichni ti, koho ta osoba poškozuje už pod svým pravým jménem svými "malými domů" ve funkci místopředsedy vlády. O tom by se mělo psát!

,

0 0
možnosti

Z dovolením, naše země má daleko palčivější problémy na hranici své existence a politici by měli v tomto duchu makat, než bude pozdě ... .

4 0
možnosti

"Kdož jsi bez viny, hoď po mně kamenem"!! Bylo již také přece opakovaně prokázáno, aby další "agent" vykázal činnost, plodil písemnosti, aby pak dostal za to svoji odměnu... Soud jednou rozhodl jak rozhodl, a tak jej respektujte a nedávejte do nadpisu jiné jméno a příklady jiných osob, které tady nejsou relevantní ! [>-]

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS