Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Uz dnes ma vlada CR moznost podobne resit otazku Moravy, kterou umyslne zametava pod koberec. Misto rychle napravy totalitniho aktu likvidace teto zminene historicke zeme si prodluzovanim a ignoraci problemu koleduje o dalsi rozdeleni.

0 0
možnosti
Foto

Odchod Spojeného království z EU momentálně zdržují Britové a nikoliv EU. Horká kandidátka na příští britskou premiérku paní ministryně Mayová se vyjádřila, že britská vláda odchod z EU určitě ještě letos neaktivuje. Ty dva roky na odchod z EU je předpokládaná doba, kdy by se měly vyřešit všechny právní náležitosti rozchodu.

Ten titulek článku by se hodil spíše na případný odchod Skotska ze Spojeného království.

0 0
možnosti
Foto

Na vyřešení všech problémů musí stačit půl roku. Vše nadto je jen revanšismus.

0 0
možnosti
MO

Velmi dobře napsánoR^.

0 0
možnosti
VJ

Pevně věřím, že nás v té době už Brusel nepovede. Bude to louže.

0 0
možnosti
SB

"Protože jsme tehdy prostudovali velice podrobně chyby doprovázející rozpad Sovětského Svazu a Jugoslávie, věděli jsme, že při dělení Československa bude nutná velkorysost přeshující všechny naše předstvy, pokud chceme zachovat dobré vztahy mezi Českou republikou a Slovenskem."

.................

Tolik citát z článku.

Ta to je absolutní nesmysl, pane Payne.

Dělení Československa bylo zcela bezproblémové nikoli proto, že jsme se poučili z dělení Jugoslávie a Sovětského svazu, nýbrž hlavně proto, že ty dva národy k sobě necítili nenávist v pravém slova smyslu.

1 0
možnosti
Foto

Možná Vám to připadá jako nesmysl, ale já jsem se na tom podílel coby předseda zahraničního výboru. Všechny ambasády dostaly za úkol vypracovat analýzu. Například se ukázalo, že byl problém dělení majetku v zahraničí, tak jsme na to udělali speciální zákon a algoritmus. Nebo také problémy nespokojených enkláv na cizím území - proto byla naše péče o oblast kolem vesnice Saboty tak nadstandardní - sám jsem tam několikrát byl. I tak bylo kolem 28. října napětí v ozbrojených silách tak velké, že jsme se obávali propuknutí ozbrojených potyček. Nenávist i v Jugoslávii propukla z běžných konfliktů - například na svatbě.

0 0
možnosti
ZB

Já jsem dočetl jen k tomu pomazánkovému máslu,rumu a žárovkám...pokud jde o Británii,jaksi jsem si nevšiml,že by někdo něco vyhrál...

2 0
možnosti
Foto

V mém článku se slovo vyhrát vůbec nevyskytuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz