Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také mi to nejde do hlavy.

ČR - 10,6 mil obyvatel, 8932 nakažených, 315 mrtvých.

Rakousko - 8,85 mil obyvatel, 16503 nakažených, 640 mrtvých.

Jak jste prosím z těchto čísel došel k závěru, že máme v boji s koronavirem výsledky podobné, nebo dokonce spíš horší. Pane europoslanče, v tomto případě dvakrát více, neznamená dvakrát lépe, nebo ano?

0 0
možnosti

a teď si mohou na titulní straně paní Moudrá a pan Zeman přečíst názor, že epidemie u nás není a nebyla, no a ve světle tohoto konstatování si připadáte jak ? a co budete dělat až epidemie vypkne?

0 0
možnosti
Foto

Sice trochu delší na přečtení, ale obsahově R^

1 0
možnosti

J33a12n 88J38a71n45u36š70k21a

21. 5. 2020 22:34

Zum zum zum zum

A nejde mi to do kebule

Zum zum zum zum

A nejde mi to na rozum

0 0
možnosti
Foto

Podle právníků. Vláda o prodloužení nouzového stavu nežádala a poslanecká sněmovna rozhodla, že nouzový stav má trvat do 17. května. „Z toho lze jednoznačně dovodit od 18. května 2020 nejsou v České republice splněny podmínky pro to, aby nadále trval nouzový stav, proto nelze ani pokračovat v opatřeních omezujících základní práva a svobody lidí, která zde byla nastavena v průběhu nouzového stavu a podle nouzové legislativy,“ Pouze za nouzového stavu lze podle něho takto výrazně zasahovat do práv a svobod lidí.

1 0
možnosti
Foto

Pane Payne, teď je mi záhadou, proč operatéři a asistující personál ty roušky během operací nosí. A nejen je. Proč si dokonce 10 minut myjí ruce kartáčkem a dezinfekcí, načež si ještě navlékají rukavice, někdy dokonce dvoje. A ty jejich hábity! Fakt divný plezír....Při tom stačilo, aby se Vás zeptali.....;-D Vy víte vše nejlépe....

4 4
možnosti

P81a80v58e94l 37R77y71š61k90a

21. 5. 2020 19:36

Chirurg má roušku proto aby mu nevypadly falešné zuby do pacienta.

1 0
možnosti

To je zajímavé. Čím více svět začíná uznávat účelnost a důležitost roušet, tím víc českých geniů přichází na to, že vlastně škodí. To snad by bylo i na dizertační práci!

7 0
možnosti
Foto

Mezinárodní lékařské organizace a naši imunologové říkají, že vydýchané bakterie, viry, hleny a nečistoty se v roušce zachytí a vy je vdechujete zpátky. Je to, jako byste se vysmrkala do kapesníku a pak ho celý den nosila připlácnutý na obličeji.Využíváním roušek z nevhodných materiálů (například bavlna, gáza), protože u lidí naopak mohou zvýšit riziko infekce (BMJ Open, Risk Analysis) Roušky fungují pouze jako částečná ochrana před tím, aby někoho nenakazil jejich nositel a to pouze cca 20 minut, než dechem zvlhnou. Plošné nošení roušek na všech veřejných místech tedy vede vlastně k jejich minimální účinnosti, fungují tedy víceméně pouze jako placebo. Pokud chci získat imunitu je nutné chodit ven do přírody bez roušky a vydýchat z těla vše škodlivé. Nákaza coronavirem se dá získat jedině tak, že někdo na vás mohutně prskne, anebo plivne.

3 0
možnosti
Foto

Pane Peyne, ani jsem to nedočet. Rouška není lék na ten virus, to víme všichni. Že se ale osvědčila to snad musíte uznat. Příklad Švédsko, 10 mil. obyvatel jako my, oni 4000 mrtvých, u nás něco přes 300. Oni bez roušek, oni nemůžou přece brát lidem jejich práva na cochcárnu (dělání si co chci), takže výsledný poměr. Stejně Belgie, Holandsko, VB, Francie, Španělsko, Itálie. Nemluvím o USA, tam všude se "nesmí" lidem nic vnucovat. Tak to maj. Nebo to pojali jako důchodovou reformu? Obojí je špatně. Jsem rád, že to takhle naše vláda provedla a obdivuju, že se ženský tak předvedly, že šití roušek se stalo naším fenoménem. Obrovský dík a obdiv. Ano i moje šila, ušila jich dost přes 400, já jsem protahoval gumičky, místní hasiči se postarali o distribuci. To "placebo" zachránilo život tisícům lidí.

A vy byste se měl za svůj článek omluvit.

5 4
možnosti

jedna vydrží asi 10-15minut, za hodinu by jste měl vyměnit aspoň 3-4, tak si spočítejte, na jak dlouho jste se svýma 400-500 rouškami ochránili okolí

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS