Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mne pořád fascinuje, jakým ptákovinám se politici věnují a s jak ohromnou vehemencí.

Chápal bych, kdyby politik nalezl problém, který trápí velké množství voličů a jeho řešení se věnoval, aby zlepšil kvalitu života v naší zemi.

Co třeba statisíce exekucí, lichva.

Ne.

Místo toho máme vypovědět smlouvu s Ruskem.

No to bude úžasná změna a velké zkvalitnění života většiny občanů.

1 1
možnosti
Foto

Američané s Anglány chtěli napadnout již v srpnu 45 SSSR, president USA to nepodepsal.

Jo na vyčerpaného soupeře si troufneme. "Vynikajíci příkladný charakter".

0 1
možnosti

Jako bych listoval učebnicí Občanské nauky před. r.1989, ovšem s tím rozdílem, že dříve se o věcech, které se vládnoucí třídě nehodily nemluvilo, dnes se dějiny, resp. dějinné události rovnou přepisují. Bombardování civilních cílů Rudou armádou? Ale jděte, RSA za války neměla žádné těžké bombardéry, které by praktikovaly plošné bombardování z velkých výšek, jako to v Drážďanech, nebo u nás v Ústí n/L předvedli západní spojenci. Sovětské letectvo bylo určené pouze pro potřeby přímé podpory fronty. A Pražské povstání a Vlasovci? V rozhodujících fázích bojů vzali nohy na ramena, ono za dezerci, navíc v době války, je totiž v každé armádě pouze jeden jediný trest. Ale můžete se snažit šířit nenávist k Rusku sebevíc, jenomže ČR je malý bezvýznamný státeček, pro Ruska, ovšem i celé NATO absolutně nevýznamný.

1 2
možnosti

i vy boží beránku .. samozřejmě že RA bombardovala civilisty, stejně jako němci Ostatně řekněte mi jeden typ těžkého německého bombardéru. A ještě mi vysvětlete co je RSA ?? Vlasovce neřešte .. nešťastní lidé, které nejprve zradila vlast a pak i vítězové, kterým se vzdali, od nich očekávali zacházení jako se zajatci, věděli, že projdou sítem a budou potrestání za prokázané zločiny. Ale soudem.. ovšem byli šmahem předáni sovětské soldatesce i s rodinami a ti je povraždili .. v praze je stříleli i na nemocničních lůžkách .. jinak z prahy se stáhli 8 května, když jim češi řekli, že jejich pomoc si nepřejí neb stalin

0 0
možnosti

J22a10n 39R43á43ž

23. 8. 2020 15:53

Nadpis "Rusko není náš přítel, ani spojenec" bych doplnil "ale ani nepřítel".

Neustálé připomínání všeho zlého, co jsme zažili od Sovětského svazu a vnášet to jako překážku sebevědomých a ryze korektních vztahů s Ruskem je stejný nesmysl, jako dávat současné Spolkové republice Německo odpovědnost za vše zlé, co jsme zažili od bývalé Velkoněmecké říše , či dávat dnešnímu Rakousku vinu za vše zlé, co jsme zažili za 300 let vlády Habsburků a tím narušovat naše současné vztahy.

Nezapomínat na to, co nám dřív udělali zlého považuji sice za správné, ale masochisticky se tím stále dokola zabývat a pitvat se v tom, považuji za nedobré.

Když nám nevadí při udržování korektních mezistátních vztahů způsob vlády např. v SAE, Saudské Arábii, či Egyptu, nemělo by to vadit v korektním přístupu k Rusku.

Mít s někým korektní vztahy neznamená se tvářit, že jsme přátelé, ale také to neznamená, že jsme nepřátelé.

Každého, kdo nám zrovna nejde moc "pod vousy" považovat hned za nepřítele je znak nesebevědomých jedinců.

4 1
možnosti

Potíž je ovšem tom, že samo Rusko nás za nepřítele považuje a jako nepřítel se k nám také chová. NATO, jehož jsme členem, dokonce otevřeně označuje za úhlavního nepřítele.

Jsme tedy nepřátelé, ne proto, že bychom to tak chtěli, ale protože to tak chce Rusko. Můžete si nalhávat že to tak není, na realitě to ale nic nezmění.

2 2
možnosti

Zase pozdě, pane Payne, zase pozdě. Rusku již vyhlásily válku Řeporyje, Novotný ted navařuje na multikáru pancéřové plechy, a veřejně prohlásil, že pověsí ministra zahraničních věcí Lavrova. Ale přesto se můžete angažovat, můžete dělat Novotnému pucfleka, a nějaká medaile po vítězství nad Ruskem na vás určitě zbyde.

8 1
možnosti
Foto

Míte nějaké argumenty? Přejete si udržovat v politice lži? Chcete mít smlouvy, podle kterých my musíme pustit k nám Ruské novináře-agenty a Rusové naše novináře do Ruska nepustí?

1 3
možnosti

No takovou práci si dát se sepsáním takovéhoto jednostranného hanopisu, Rusko dneska není náš spojenec a přítel, ovšem nechápu, proč si z něj dělat nepřítele, v dnešní době kdy nás a naše svobody neohrožuje Rusko ale Německo, Francie a Brusel se svým "pokrokovým" západním bolševismem.

Německo stejně jako kdysi, zase u nás hledá Lebensraum, tentokrát pro své mohamedánské a africké migranty, zase nám hrozí okupace někým, koho tady nechceme, okupace, která už by nikdy nešla vrátit nazpátek jako ty okupace předešlé. Rv

6 3
možnosti
Foto

My z Ruska nepřítele neděláme, Rusové nás považují za nepřítele. Nejde o to, kdo je nepřítel, ale o naše smlouvy. Návrh se týká Ruska, netýká se Německa.

2 1
možnosti
Foto

Dnešní Rusko vede vrah, minimálně objednavatel mnoha vražd, divím se, že není souzen, bohužel se zatím nenasel nikdo, kdo by ho zmizel nějakou kvalitne vyrobenou Ruskou zbraní, což je pro mne celkem nepochopitelné.

3 2
možnosti
Foto

Patrně hodláte kandidovat, tak sháníte nějaké politické body, tato akce je však nelogická a zhola zbytečná, stejně jako celá Vaše předchozí politická kariéra, stojící daňové poplatníky nemálo peněz. Od doby, kdy se Česko připojilo k sancím na Ruskou Fedreraci je smlouva o přátelství v podstatě mrtvá a vypovídat ji je zhola zbytečné Rv

6 8
možnosti
Foto

Není to zbytečné, protože smlouva je u nás vymahatelná u soudu. Pokud nejste přítel Ruska, může Vás kterýkoli Rus zažalovat u soudu.

Nikam nekandiduji, jsem důchodce, nejsme vázaný na žádnou politickou stranu, takže mohu psát pravdu.

1 0
možnosti

Pamětníci vymírají a objevují se věrozvěstové nových pořádků, kalkulující s nevědomostí mladých.

8 4
možnosti
Foto

Přečtěte si Trčálkův blog Pompeo.

.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz