Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak marně v hlavě pátrám čím pozitivním se pan Payne - poslanec České národní rady a Poslanecké sněmovny PČR za Občanské fórum a ODS, později místopředseda Svobodných a poradce prezidenta Václava Klause a europoslanec, může pochlubit - tedy až na to, že se podílel se na koordinaci přístupových jednání pro vstup Česka do NATO.

:-P:-P:-P

1 1
možnosti
Foto

;-D Zavadil, Pantlíková - super, je mi ctí;-DR^

1 1
možnosti
Foto

Děti by měly chodit do školy, pokud by měly zájem se něco naučit. Stálo by za to vyzkoušet, co si většina deváťáků z těch téměř 10 tisíc hodin strávených ve škole odnesla do života. Měřeno ekonomicky - produktivita by byla velmi ubohá.

3 0
možnosti

P67a95v67e96l 38V88é73b29r

7. 3. 2021 16:29

Jsem důchodce, ale Babiše jsem nevolil, nevolím a volit nebudu. Důležitou zprávou ale je, že znám mnohem víc mladých, než důchodců, kteří obdivují Babiše. Tvrdí, že ať je, jaký je, tak aspoň něco dělá.

0 0
možnosti
Foto

To, že je Babiš premiérem je důsledek dvacetileté exhibice Staré gardy politiků. Kauza stíhala kauzu, korupce se stala politickým folklóŕem, vymýšlely se fígly, jak ještě víc a víc vysávat státní kasu a tím nejúspěšnějším jsou dotace pro FVE, které nás přijdou za 25 let na bilión. ANO sice není žádný zázrak, ale pořád je lepší než to, co tu bylo. Vnímavému bylo zřejmé, že celá řada politiků se tak zapletla do machinací s podnikatelským zákulisím, že ztratila tvář a stala se loutkami v rukách všeho schopných loutkovodičů.

8 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS