Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechtěl by autor toto říci Putinovi, potažmo Rusku? Jistě uvěří. Přeci Západ nepotřebuje nic. Vše má a Rusko vlastně nemá nic. Jen jalový prostor.

Není to úvaha že zvláštní školy?

0 2
možnosti

Ano - autor už má poněkud zkreslené vidění světa.

;-(

0 1
možnosti
Foto

Pokud jde o míru přehnaného nacionalismu na Ukrajině, tak by to chtělo nezávislou kontrolu stavu. Na západ od Ukrajiny se hasí náznaky nacismu hned v prvopočátku a vzpomínám, že dokud se situace nevyhrotila, tak nám média přinášela záběry na průvody lidí, kteří by se za neonacisty mohli pokládat.

2 2
možnosti
Foto

Pokud jde o míru přehnaného bolševismu zde, tak by to chtělo nezávislou kontrolu stavu. Média nám dlouhou řadu let přinášela záběry na průvody lidí, kteří by se za bolševiky mohli pokládat. ;-D

6 0
možnosti
Foto

Pokud se pod pojem Rusko zahrnou i jeho suroviny, tak zájem o něj je a nemalý.

1 4
možnosti

Pletete si obchod a vlastnictví ...

0 0
možnosti

S vyzněním blogu souhlasím, ale když čtu část...Zajímavý slovní obrat použil Putin v rozhovoru s Antoniem Guterresem, totiž že zabrání Krymu byl „vynucený tah“, takže Rusové za nic nemůžou. Vypadá to, že použil nepřímý citát Václava Klause.

Zdroj: https://payne.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787096,

nemohu si nevzpomenout, že jste byl dlouhá léta jedním z Klausových nejblizsich spojencu, take jeho externím pol. poradcem za doby jeho prezidentování, viz wiki) a že si Klaus zrovna nevybira jako sve spolupracovníky nazorové oponenty, je dobre znamo). Takze by mně zajímalo, co si o tom myslíte teď. A nemyslim to nejak sarkasticky. Vskutku by mne zajimalo, jak se inteligentni a moralni clovek, jakym dle Vaseho zivotopisu jste (viz cinnost pred 89, "kauza" nehody), prispeje k uspechu cloveka, o kterem je od zacatku jasne, ze v otazce moralky je jeho pravým opakem.

2 0
možnosti

M12i64l57a40n 75V96o35v58e48s

10. 5. 2022 15:42

Hrozný blábol.

1 8
možnosti

Víte, mám zde oblíbení blogaře a také několik které mám někde zcela opačně, ale ani u nich bych tento často opakovaný názor nikdy nepoužil...

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti

Ten blog Vás neirituje? Vy přeci o Rusko máte enormní zájem. Že bych se mýlil?

0 1
možnosti
Foto

R^ Přesně a karma jako hrom.

6 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz