Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Řešení podle narozenin je dobré, ale nechápu, proč staré řidičáky nemohly skončit podle data své platnosti. EU chce mít jednotné řidičáky, to lze pochopit, ale proč se musí měnit najednou všechny? Ať si ho vymění ten, kdo chce za hranice a ostatní co jezdí z Horní Dolní do Dolní Horní si řidičáky mění tak, jak jim končí platnost. To tady byl zase někdo papežštější než sám papež. Když to dopodud nevadilo, proč to najednou vadí? Vzpomínáte, jaké byly scény s předpisem o balení koblih? Nakonec se ukázalo že je všechno jinak, a celou kauzu má na svědomí horlivý český úředník. S těmi řidičáky to bude podobně - na chudý lid musí být přece přísnost.

0 0
možnosti
AV

Pěkné! Karma! R^

0 0
možnosti
JV

V době, kdy je vše uloženo v "počítači" výměnu řidičáku provádí státní správa jak za cara klacka. Mohli by se inspirovat u některé z bank. Když vám končí platnost platební karty, tak nejenom že to bankomat zahlásí, ale zhruba měsíc před skončením platností vám banka pošle zprávu, že máte novou kartu na pobočce.

2 0
možnosti
PH

Když jsem v roce 2004 měnil růžový řidičák, tak to trvalo bratru v Kongresové ul. v Praze asi čtvrt hodiny. V současnosti jsem tam byl dvakrát a trvalo to.........., ;-D

1 0
možnosti
PM

Příslušný úředník se mu v klidu omluví, za nepříjemnosti, které mu stát působí novou legislativou, popřeje mu vše nejlepší k narozeninám a předá mu nový průkaz - to by bylo hezkýýýý;-D

2 0
možnosti
AV

A proč by to ale nešlo?

0 0
možnosti
JH

J74a88n 63H86a69v68l51i27n30a

11. 10. 2013 14:54

jak se jiz nekdo ptal? Co je spatneho na tech starych??? Je treba dat zarobit nejakemu kamaradovi nebo jaky je duvod?

3 0
možnosti
LJ

Byl jsem si v Ostravě vyměnit občanku, jelikož jsme se přestěhovali. Čekal jsem asi 45 minut, což se mi nelíbilo. Zjistil jsem však, že se lze přihlásit. Přihlásil jsem tedy manželku a syna, ti pak nečekali ani 5 minut. Za týden jsem šel měnit řidičák. Bez přihlášení, čekal jsem asi 5 minut. Měl by se někdo podívat, v čem to je. Možná občané Ostravy ignorují všechna příkazy a doklady nechávají prpadnout, možná je tady více úředníků, aby se tak snižovala nezaměstnanost...nevím.

1 0
možnosti
EN

Ano ,nápad je to pěkný,ale hledat logiku v rozhodnutích politků může už opravdu jen veliký idealista....

2 0
možnosti
JL

Pane Payne - úředníci se opravdu neradují. Třeba v hlavním městě Praze se stala taková věc, že úřednicím bylo nařízeno, že budou za přepážkami i v sobotu a neděli (tuším do 21:00 hodin), budou se nějak střídat, takže třeba budou mít volno někdy uprostřed týdne, ale pro ženskou, která má děti a chce si s nimi užít víkend tohle opravdu není to pravé ořechové. Takže přečasové hodiny nehrozí a jestli ta ženská přinese domů 14.500,-Kč nebo 15.000,-Kč (příplatky za sobotu a neděli) - to už je opravdu nezachrání.

0 2
možnosti
KN

K51a21r59e26l 32N67o50v90á80k

11. 10. 2013 13:56

A proč prostě nenecháme v platnosti staré řidičáky ?

Jak prosté !

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz