Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EJ

bez problémů, bez fronty jsem si řidičák vyměnila v únoru. Dokonce mi pracovnice sdělila, že 30 min. tam nikdo nebyl. V televizi, novinách... se stále tento problém omílá. Nevím tedy, proč stále naříkají řidiči, kteří výměnu nechávají na poslední chvíli. Chudáci  přepážkoví pracovníci, ten stres bych zažívat nechtěla.Rv

1 3
možnosti
AV

Ale chápete, že to chce stát, ne řidiči?:-/

0 0
možnosti
LJ

A nebo by to taky chtělo nenechávat vše na poslední chvíli...

To, že ta platnost bude končit už se vědělo pár let...

3 3
možnosti
JP

No přesně! Naprosto nechápu tenhle článek. Lidi na to měli několik let a je jen jejich chyba, že to ZASE nechali na poslední chvíli. Dokonce bych se nebránil opravdu přísným kontrolám ihned po datu konce výměny.

1 3
možnosti
JD

ještě mám konkrétní dotaz pro ty, co již tuto výměnu absolvovali. Musíte mít sebou fotku nebo se foto pořídí přímo na úřadě, tak jak je to u občanek?

1 0
možnosti
LJ

Musel jsem mít s sebou

3 0
možnosti
JD

ano, v ideálním státe by to tak mělo fungovat....stát si vymyslel nějakou byrokratickou blbost, tak ji provede sám bez obtěžování občana, doručí mu to až domů a s omluvným dopisem. A to nemyslím jako ironii

6 0
možnosti
MU

Jó to je dobrý, ale bude nás to stát, tak 200 milionů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz