Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Smysl pro férovost se dokonce vytratil z některých našich knihkupectví, poučnou knihu "Česká republika na rozcestí - čas rozhodnutí" jsem našla asi před 14 dny zastrčenou v regále, místo, aby byla  mezi novinkami. Natož, aby byla ve výloze - tam se slunily přes půl výlohy výtisky jiné novinky - a to dokonce beletrie.

0 0
možnosti
MM

Není hloupé být členem Svobodných a přitom mít minulost člověka, který se podílel na největším útoku na svobodu slova v ČR, tedy implementaci zákona, který omezuje svobodu slova (popírání a zpochybňování genocidy)? Autenticita myšlenek Svobodných je pak někde v éteru.

0 0
možnosti
Foto

Pracuji více méně 45 let v médiích, dovolím si tedy tvrdit, že jsem již cosi viděl a zažil. Chtěl bych jenom potvrdit, že mnoho televizních moderátorů si zve lidi „vlivné“ a „důležité“, málokdy chytré. Reaguji také na slova pana Moravce, že neexistuje cenzura. Ano, má pravdu, ale já mám pocit, že ze starých dob nějak přežila autocenzura. Podle mých zkušeností je to v konečném efektu mnohdy horší, než skutečná cenzura. Každý má trochu jiný názor na to, co se smí a nesmí, co se hodí a co se nehodí. Mnozí si to vykládají po svém, nedokáží se oprostit od osobních cílů a ty nemusí být vždy zrovna čestné.

1 0
možnosti
Foto

P41e73t88r 89H39a27h32n

1. 11. 2013 10:21

Takže teď jste křišťálově čistý najednou vy? Máte pocit, že v očích veřejnosti máslo z vaší hlavy už odteklo? Kdepak...Mirku Dušíne.

0 0
možnosti
Foto

Moravec vás nepozval? Ale to není důležité.

Současný systém kvetoucí korupce a klientelismu byl založen ODS a plně rozvinut při vládnutí socanů krytých oposmlouvou.

Apropos: v které straně že jste to v té době byl?

0 1
možnosti
Foto

Tady přece vůbec nejde o autora, ale o myšlenky, které rozvinul. Kromě férovosti bych doplnil ještě slušnost a morálku. Ta v politice chybí už dlouho. Hádejte, který premiér se naposledy nerozvedl? Myslím, že to byl Standa "Myslím to upřímně". Od té doby každý premiér podváděl svou ženu. A co si asi slušní občané mají myslet o nedělním komentáři pana Zemana o morálce?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS