Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nerozumím tomu apelu na zintenzivnění spolupráce s USA v bodě 7. Ještě tak před 20 lety bych si takový apel s přimhouřením oka dovedl představit, nicméně v dnešní geopolitické situaci je pro mne taková představa vyloženě děsivá.

1 1
možnosti
PS

Přesně pojmenováno! Teď je třeba jedna ze dvou věcí, aby  lidé jako pan Payn byli v evropském parlamentu (ze všech členských zemí), nebo s EU vystoupit.

3 1
možnosti
JK

Přesně, EHS byla dobrým projektem, ovšem EU = RVHP II... !!!

5 1
možnosti
Foto

To, co mi nejvíc vadí (a nejen tady), že lidé podléhají politikaření. Jdou slepě za tím, jehož heslům jednou podlehli a sami neuvažují o problému. Zapojují se (momentálně) do debaty právě s těmi vyslechnutými klišé a frázemi aniž by chápali podstatu věci.

Proto může v politice bát strany populisty Okamury a proto také on vehementně prosazuje (jinak správné) referendum. Je mu totiž jasné, že je ve státě obrovské množství lidí, kteří jsou manipulovatelní a velmi chytře prosazuje prostředek, který by mu umožnil uchopit výrazně víc moci ve státě pro sebe.

Takový stádnost a ovcovitost je vidět i na debatách zde, na tomto foru.

3 1
možnosti
Foto

Jednou bych chtěl zažít vedené státu a politiky, kteří už konečně nebudou naše chyby a lumpárny svádět na vnějšího nepřítele, nebudou odvádět pozornost od tuzemských problémů a začnou je konečně řešit. Dokud budeme všechno svádět na např. EU, tak nikdy neodstraníme klientelismus, korupci a mafiánské praktiky v našich vlastních řadách.

2 6
možnosti
JL

Víte, to co říkáte je podobné, jako když policie bude honit prodejce pančovaného alkoholu a v klidu ponechá jejich výrobce. Ostatně, k jakým koncům to vede jsme nedávno zažili. Bohužel je to bruselské vedení EU, odkud všechny ty chyby a lumpárny vychází, které ty lumpárny umožňuje systémem přerozdělování. nebude-li co přerozdělovat, nebude ani co rozkrádat. Nebude-li co rozkrádat, nebudou ani mafiánské spolky na rozkrádání. Ubude-li potřebných povolení a souhlasných stanovisek úřadů k čemukoliv, ubude i prostor pro uplácení, nebude totiž důvodu uplácet.

8 0
možnosti
Foto

Jednou bych si přál slyšet, a je mi fakt jedno kdo to bude, taková slova jako argumentaci v senátu a ve sněmovně. Tak snad někdy. ;-)

14 0
možnosti
Foto

Držte mě za 10 dní palce... a v senátu se toho dočkáte. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz