Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Je vidět, že socialismus ve Vás zanechal nesmazatelné stopy. Vy vlastně podporujete zloděje. Zadlužíte se (nechci splácet dluh), tak se ožením  a dluhy zaplatí kdo. A budu nadávat na nepodporu rodin, přestože jsem zloděj.

0 10
možnosti
PG

P43a38v16e29l 89G15ö44t52z13e

23. 1. 2014 10:08

Vase dluhy jsou stale vase, i kdyz se ozenite. Tak to bylo doposud. Cili zaplatil byste je zase vy. Dnes to za vas bude muset zatahnout ten druhy.

8 0
možnosti
JC

Vaši myšlenku na nahrazení rodiny obchodní společností ovšem bude nutno ještě prozkoumat, na jaké právní problémy a omezení to narazí (dítě stejně bude muset být zapsáno do matrik, bude nutno určit mu matku a otce, sociálka do toho tedy bude stejně kafrat, a pokud dítě bude zapsáno jako společník rodiny s.r.o., pak bude mít poručníka a soudy ho aspoň teoreticky budou mít právo hlídat... a ještě také je třeba prozkoumat daňové dopady a dopady do zdravotního, nemocenského a důchodového pojištění...).

Možná to nebude jenom vtip a třeba to někdo zkusí.

0 0
možnosti
HJ

Lze uvést "otec neznámý", ale jak to vyřešit s matkou?:-/

0 0
možnosti
JC

Tento stát dlouhodobě vytváří spoustou drobných legislativních opatření stále výrazněji protirodinné a protipopulační prostředí. A dělají to vlády pravicové i levicové. A když se k tomu připočte dlouhodobá protirodinná a protiotcovská propaganda médií, je vůbec s podivem, že se ještě nějaké necírkevní sňatky konají a že se ještě trochu i rodí děti.

5 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz