Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to výborný text, pane Payne a jsem rád, že jste jej napsal právě vy a v této době. Na vás bude, jestli se nemýlím, ležet v bezprostředně následujícím období hlavní tíha starostí o ideové uvědomění členů strany, když pan Mach bude mít spoustu práce v EP. Je to dobře. Sledoval jsem vystoupení Petra Macha v televizní tzv "debatě vítězů voleb do EP a měl jsem dobrý pocit.

3 1
možnosti
Foto

Nejste eurofobní, jen voláte po vystoupení z EU a předseda k tomu vydal dokonce manuál.

Vaše cílování považuji za nejsprávnější ze všech stran. Strategie je nejlepší, taktika však nevhodná. Problém je i ve vašem nemastném-neslaném, téměř inertním předsedovi, který neoplývá výraznou schopností srozumitelně komunikovat s veřejností a jeho rétorika občas vede k závěrům, že v propagovaných krocích strany má vědomostní mezery.

Svobodní jsou nepochybně stranou potřebnou, nikoliv však nyní použitelnou. Stále je vve stínu a se stigmatem ODS a odskočit jinak než verbálně se nedaří.

0 2
možnosti

Vás je nevyužít pane Machačku opravdu škoda. Inertní mi připadáte právě Vy. Vaše kritické příspěvky jsou tomu mnohdy důkazem. Vaše eurofóbní ofsajdy by vám ovšem dovedl odpískat každý Svobodný.;-)

0 0
možnosti
Foto

Měl bych pro vás také jednu radu.  Nikdy nezvedejte ruku pro něco, co by popřelo vaše principy se kterými jste oslovili své voliče.  Je to lákavé v tzv. metodě politických handlů.  Vy nás podpoříte v tomhle a my vás zase podpoříme v tomto.  Je lepší, když nezrealizujete ani jeden programový bod, ale neporušíte své ideologické principy, než když by se vám podařilo prosadit nějaký bod svého programu výměnou za porušení těchto principů. Právě  trvání na těchto principech je vaší největší reputací,  která vám roste a poroste, pokud je budete ctít, dodržovat a chránit.   Tohle je víceméně rada do budoucna a já vám ji rád ještě připomenu až se v dalších volbách dostanete do parlamentu. 

Petru Machovi blahopřeji ke zvolení do EP a doufám, že jeho finanční příspěvek straně Svobodných,  bude jeden z největších :-)  R^

8 0
možnosti

Takových pidi stran co překročily 5% tady bylo a kde jsou dnes?

2 4
možnosti

Svobodní za sebou mají 5 let postupného růstu. Nejsou jako ty strany poskládané z odpadlíků a přeběhlíků narychlo jen kvůli volbám. Nemůžete je s nimi srovnávat.

4 0
možnosti

Velmi si vážím vaší práce a nedomnívám se tak, jako pan Adam Stava viz.příspěvek níže, že by toto nyní mělo býti prvořadé. Konkordance to je to poctivé mravenčí řešení problematiky programového procítění stavby a přirozené rozšíření strany na základě poctivého přirozeného vzdělávacího procesu. Karmu a vitalitu Vám i vaší straně. Blahopřeji.R^:-)

8 0
možnosti

A35d46a23m 88S25t91a64v90a

28. 5. 2014 8:30

Dal jsem vám karmu, Jiří Payne, ale  začněte jednat  s dnešní ODS o možnosti politické koalice či jiné spolupráce. Velice byste tím prospěli pravicové politice v ČR.

0 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS