Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Onehdá jsem poslouchal nějakého dopravního experta na Radiožurnálu, jak vysvětloval, proč tady musíme mít často nesmyslná omezení. Že by třeba v určitém úseku stačilo omezení 70, ale je tam 50, protože „známe Čechy, všechno o kousek porušují“. Takže na jednu stranu se nadává, jak lidé porušují předpisy (v tomhle případě se jedná jen o podezření ze spáchání přestupku po formální stránce), a na druhé budeme nesmyslné zákazy a sankce ještě přidávat, abychom lidi v tomhle trendu utvrdili...

7 0
možnosti
MK

Ano i já jsem tento nesmysl slyšel. Rv Co na to šéfové toho odborníka???

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Je zde neobyčejně přeznačkováno a leckde si značky odporují. Zdá si mi občas, zda nejde o jakousi podivnou smlouvu mezi výrobci značek a státními orgány, které je umisťují.

Kapitolou sama pro sebe je umístění zcela nelogické omezující značky a policejní kontrola hned za tím úsekem. To je již zcela bezostyšná šikana řidičů a smyslem je pouze plnění naplánovaných kvót pokut.

11 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz