Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Reklama pod diskusí mi úporně nabízí výklad karet přes sms.

Zkuste to tam. Třeba se to dozvíte. Zda prezident Zeman pomlouvá či ne.;-)

1 0
možnosti

Pane Payne, Vy jste jako poslanec tomuto státu a národu dost ublížil. Na Vašem místě bych raději mlčel.

A přestože jste byl členem zákonodárného sboru, vůbec netušíte, že potomci pana Peroutky mohou žalovat Zemana civilní žalobou na ochranu osobnosti a Zeman bude muset před soudem své výroky dokazovat. Je hanba, že to nevíte a melete tu nesmysly o trestním stíhání (ostatně ani u trestního stíhání neplatí, že je-li oběť trestného činu mrtvá, stíhání nemůže být zahájeno a řádně dokončeno...).

3 0
možnosti
Foto

U našich zoufale nefungujících soudů jsem se soudil řadu let právě ve věci pomluvy a tehdy v judikatuře psali, že se smrtí pomluveného končí i soud na jeho ochranu. Dokonce si pamatuji konkrétní případ, který tam popisovali. Ale je možné, že se mezitím zákony změnily a že i judikatura je jiná.

0 0
možnosti

A co Vase (doufam) kratkodobe selhani ohledne pani poslankyne Cernochove, kdy jste jednim vrzem urazil lidi protestujici proti totalitni ideologii?

2 0
možnosti
Foto

Je věcí státního zastupitelství, aby rozhodlo, kdo se dopouští trestného činu.

0 0
možnosti
Foto

Málo, málo. :-( Nechtělo by to ještě více přitlačit? Aha, prý ne. Jen stačí jenom chytračit. Přiložiti polénko. SVÉ.:-/Sic důkaz další, že cíl trefen byl, neb ono združení, jménem Peroutkovým se zaštitˇující, ozvalo se, že.8-o Stačí se podívat na leckteré členy jeho, jejich vazby i jejich ceny komu, a zač udílené. Zároveń ovšem znovu nabito municí pro ,,mobilizaci lidu mnohého". Prostřednictvím medií, pochopitelně nezávislích. Takměř.;-(A tak pějme píseń dokola, třebas s hlavou dohola;-D

2 0
možnosti

Promiňte, ale Zeman nikdy neprohlásil, že na Ukrajině nejsou žádní ruští vojáci. Pokud se jedná o Peroutku, Zeman asi vycházel ze starších  historických publikací, které ještě nezaznamenaly pohled současných historiků.

2 1
možnosti
Foto

To tedy na summitu prohlásil a bylo mu v odpovědi řečeno, zda má své vlastní tajné služby a zda jim věří.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS