Diskuse

Žijeme blbě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J88a10n 66P82i43r84k49l

4. 4. 2015 11:37

S některými názory lze souhlasit, ale celkově je to guláš, kde si každý může vybrat co chce. A co bude dál? Mír, válka, nebo konečně USA obsadí Rusko a vydojí jeho nerostné bohatství pro sebe? Nebo že se i chudí v USA naštvou a udělají Americké jaro? Kdo to ví odpoví, ale většina politiků lží zakrývá své pravé úmysly.

4 1
možnosti
JS

No a teď hlavně to řešeni. Kritizovat umí každý.

0 0
možnosti
VJ

Ano, je zřejmé, že zatím co pan Petr Mach se fackuje kdesi v první linii, pan Jiří Payne se naopak a po zásluze stává ideovým vůdcem Strany svobodných. A zdá se mi, že je to dobře. I tento hutný článek ukazuje, že na to skutečně má. Tato skutečnost posune SSO zase o kus dopředu. R^!

10 4
možnosti
Foto

Byť toho pána jsem nikdy neměl rád a jeho výstupi v televizi se mi zdáli velice nesympatické k tomu to příspěvku mohu dodat jenomR^. Hodnocení naší kultůry a civilizace zde sice zaznívá nelichotivě, ale s většinou se dokáži ztotožnit. Vyměnili jsme ideály za blahobyt, z lidských práv jsme udělali klacek na ty kteří nechtějí být jako my nebo s námi nesouhlasí a teď se nám to vrací. Sociální práva a soudržnost jsme vyměnili za prospěch jednotlivce za každou cenu a divíme se cynismu  šmejdům, kteří to dotáhly k dokonalosti a jsou schopni na hraně legálnosti podvést ty nejslabší.Všichni politici mluví o lichvářích, ale ne o lichvářských úrocích, protože to by bylo najednou vážených lichvářských společností. Toto rozděluje společnost čím dál více a stává me se slabými zevnitř svými rozpory a vůči vnějšku slabými neexistencí cílů a ideálů společnosti. Spolu s autorem doufám, že není pozdě to změnit.

10 0
možnosti
Foto

Měl byste pravdu, kdyby nepsal jeden z čelních architektů současné situace a kdyby se učinil důvěryhodným.

5 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz