Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Británie je jedna věc, Česko v příštích měsících druhá. Pokud za nepříjem muslimských migrantů přijdou sankce a pokud Babiš bude vládnout, může se stát, že mu budou penízky bližší než bezpečnost a budoucnost občanů a kvóty přijme. Co pak?

0 0
možnosti

K72a84r61e16l 35M86a93s47e74k

14. 9. 2017 18:42

Co pak? Co třeba začít zaplněním Letný?

1 1
možnosti
Foto

Proč hledat emoce tam, kde je jednání na úrovni, kterou by kde kdo sám zachovával?

1 0
možnosti

Politici EU nezasahovali pred ani počas referenda o vystúpení Británie z EU, nesnažili sa udržať Britániu žiadnymi rokovaniami, jednoducho Británii odkázali ak chcete byť členmi EU, tak budete dodržiavať všetky dohodnuté pravidlá, alebo odchod.

Británia si zvolila odchod, tak jej EU ponúka presne tie isté podmienky spolupráce ako majú Nórsko resp. Švajčiarsko. Nechápem prečo by mali mať Briti iné podmienky.

EU si môže diktovať podmienky, Británia ťahá za podstatne kratší koniec, a to Britom muselo byť jasné už počas referenda.

2 5
možnosti
Foto

Podmínky jako má Norsko nebo Švýcarsko nejsou rozhodně problém, který by brzdil vyjednávání o odchodu GB z EU. Problémem jsou naprosto nesmyslné poplatky, které chce EU z GB vydojit za to, že chce odejít. Ty cifry si EU vycucala z prstu a jsou účelově a vysoko nastaveny proto, aby byla GB pokořena za každou cenu. Pokud bude EU takto pokračovat, nedohodne se nikdy. A proč taky? Žádné pravidlo EU, tím méně nějaké dva roky na odchod z EU, nikdy neplatilo tolik, aby si členové museli dělat vrásky s jeho nedodržováním. Jestli se bude rokovat dva, pět nebo deset let, je úplně buřt. Británie si uzavře bilaterární dohody s těmi, kdo s ní budou chtít obchodovat a rozvíjet styky a přitom jí nic nevnucovat. EU ať si trhne nohou.

4 0
možnosti

Je úsměvné, kolik našich českých spoluobčanů v minulých diskusích úplně stejně křičelo:

" Jen ať táhnou z unie. Ještě budou litovat. Ekonomika jim klesne, Ještě budou vzpomínat na EU."

Nechápu tyhle myšlenkové pochody v dutých hlavičkách.

Přece když se většina obyvatel určitého státu v referendu rozhodne,

tak je to pouze a jenom jejich věc. Tečka.

Já vím, každý tohle nemůže pochopit...

5 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz