Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte samozřejmě pravdu. Česku zoufale chybí kvalitní protiletadlové systémy, jako jsou např. S-400 vyráběné Ruskou Federací, které jsou brilantní v boji proti všem cílům, tzv. neviditelné letouny nevyjímaje, tedy všem, kteří by mohli narušit vzdušný prostor České republiky. Gripeny je třeba doplnit formací těchto baterií, byl by to skvělý a z hlediska obrany proti různým agresivním velmocem nejvýhodnější nákup.

0 0
možnosti

No, pro začátek bych se spokojil se sebejistými a zodpovednymi politiky... Zbraní a vojenské techniky je ve světě k mání dost....

0 0
možnosti

Export čeho? Kdo je zde majitelem podniků, které exportují naše výrobky a jaké? Kolik českých firem zde vyrábí a co na export?

Kde daní ty firmy?

Článek vskutku poplatný vládě a jejímu přesouvání peněz armádě..

0 0
možnosti

Putin si možná chce ukrojit další kus Ukrajiny a být tak "blíž" EU. A NATO spí?

0 0
možnosti

Zapoměl jste dodat, že investice do obrany se vyplatí zejména zbrojarskym firmám a vývar také těm co o nákupech rozhodují. Jinak je vcelku lhostejné zda naše operetní armáda má na hlídání amerických základen v Afghánistánu nebo francouzského uranoveho dolu v Mali kalasnikov nebo jiné jistě dokonalejší zbraně s vyšší kadenci. Ostatně nemusime pro příklady chodit daleko. Stačí se podívat na to jak nákup amerických vrtulníků zapůsobil na rozdělování vakcín proti covidu. Hned si všichni před námi sedli na zadek.

.

0 0
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že se z ČR každoročně vyvezou zbraně za víc peněz, než stály ty zmíněné vrtulníky, takse to asi vyplácí i českým zbrojařským firmám a českému státu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS