Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J62i21r94i 97T50i91c89h87y

29. 12. 2021 17:07

Rozpinavost Ciny roste, islam rozvraci Evropu, radikalni levice jiz silne ovlada USA, jednim ze spojencu zapadu je islamska diktatura Saudi Arabie, v Africe prevlada korupce, valceni a nejruznejsi zlorady, ze zapadu se nam tu tlaci multikultura, nekonecne pohlavi, bily rasismus, bily extremismus, homofobie, islamofobie, ale hlavnim nepritelem je stejne porad Putin.

2 2
možnosti

Protože (pochopitelně) je h l a v n í m nepřítelem. Kdo jiný v Evropě kalí vodu a chrastí zbraněmi?:-/

2 1
možnosti
Foto

Podle stejného zdůvodnění, jako se Voloďa Putin vydal chránit práva občanů ruské menšiny na Krym /a snad se stejně tak brzy chystá i na Ukrajinu/, se můžeme začít obávat, že ze stejného důvodu přijde (přijede na tisícovce tanků) Putin chránit ruskou menšinu do Česka!! Přitom se aspoň dovíme celou pravdu, jakou cenu má od roku 1999 naše členství v NATO. A nic moc to asi nebude, protože riskovat vypuknutí 3. světové války s Ruskem kvůli ochraně malé zemičky v srdci Evropy, kde nemají zlato, ropu, plyn a ani uran - je hodně nereálné podobně, jako v srpnu 1968.;-(

1 2
možnosti
Foto

Nesmyslný blog, frustraci z toho, že puč na Majdanu byl sice úspěšný, ale zaplacený Krymem je třeba opustit, smířit se s tím a dívat se dopředu. Mezinárodní právo stále platí, a to je dobře. Z toho je třeba vycházet

0 5
možnosti

Uvědomujete si vůbec, že podle vašeho vnímání světa mají Rusové právo na ovlivňování dění na Ukrajině a mohou ji tedy "trestat" anexí jejího území? To je ve vašem pojetí mezinárodní právo, rudochu?:-/

4 3
možnosti

RvRvRv

Nic nového pod Sluncem! Slušní lidé zde byli decimování 50 let, padesát let! Nacisty, fašisty, komunisty, a pak třicet let postkomunistickými, překabátěnými oligarchy a papaláši! Zlovolní lidé opět nastoupili k moci! A sloužíme jim všichni, kteří pohrdají skutečnou liberální demokracií! Nebo kteří zkreslují její obsah! Kteří liberální demokracii dávají falešnou progresivistickou náplň a vychovávají si tak občany k pohrdání liberální demokracií a připravují tak nástup nových gaunerů!

U nás se poslední dobou vzedmul odpor proti falešné politice našich oligarchů a obnovuje se vztah k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany! To jsme prokázali v podzimních volbách tím, že jsme si zvolili liberálně demokratickou vládu! Tím máme šanci obrodit náš stát, vzdát se hloupých populistických a autoritářských stran a obnovit skutečnou demokracii.

Nicméně je možné, že evropská kultura končí, protože jsme se vzdali hodnot, na kterých byla stavěna. Dokonce mnozí z nás vnímáme blízkost a podobnost naší doby s dobou upadajícího Říma. Může přijít něco nového. Nevíme co. Ale Vaše vize je odporná!

Já chci žít ve svobodě, pravdě a úctě k druhému člověku! František Koukolík je přesvědčen, že člověk je naprogramován k sebedestrukci. Je to možné. Však ani opravu softwaru, kterou přinesl Ježíš z Nazaretu ve výzvě k Pravdě a Lásce, jsme nepřijali. Ale ještě máme šanci ji přijmout a přežít!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Neměl byste tolik sledovat média! Má to na vás neblahý vliv.

4 2
možnosti
Foto

J28o38s14e90f 79B95á10r89t19a

29. 12. 2021 8:31

Rusko se už dlouho na nastalý světový chaos systematicky připravuje. Investuje do zcela nových zbraní, buduje si dobře utajené sklady zbraní na území cizích států, které se pak dají použít jak pro teroristickou, tak pro diverzní činnost.

Zdroj: https://payne.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780997

Když v úvodu věty změním Rusko za USA, jak moc se budu plést?

0 1
možnosti

Obě tyto světové mocnosti jsou již z odcházejícího světa! :-)

1 0
možnosti
JL

Jestli se něco nezhroutilo, už když Čína pohltila a anektovala Tibet. Potom se cosi hroutilo, když Američani po roce 2001 zaútočili na každý stát, který se jim nelíbil.

4 1
možnosti
Foto

Tak jsme si zaplakali...

0 2
možnosti
MB

Odkaz na trochu delší video. České titulky začínají ve druhé minutě.

https://www.youtube.com/watch?v=XsK7gNYJ4f0

To, co dnes vidíme, má kořeny v dávné minulosti.

0 0
možnosti
ZH

Marně se snažím napasovat tyhle vaše dojmy na problém Kosova, na psotoje k Srbsku při rozpadu Jugoslávie. Vždycky mne rozesměje, že západ tak trvá na některých ustanoveních totalitního svazu. Kdyby byl Chruščov ještě naživu, jistě by se výborně bavil, co se mu povedlo u vodky rozpoutat pro budoucnost.

V době jednání o sjednocení Německa padlo mnoho morálních slibů, které si ruská diplomacie dnes jen pamatuje. Bohužel si nedovedli představit, že se využije v budoucnu každého nedostatku ve znění uzavřených smluv k tlaku na Rusko. Jsem zvědav, až si Ukrajina v rámci svého sebeurčení uvědomí, že řešením by byl jaderné zbraně na jejich území. Kubánská krize naruby.

Nejsme obdivovatelem Ruska. Nicméně si myslím, že západ je úplně dementní, když si myslí, že se obejde bez Ruska tváří tvář Číně a arabskému světu. Rusko je přirozený spojenec západní civilizace a kulturního myšlení, ale my mu řežeme větev. Co by ovšem stálo na jeho troskách, kdybychom jej zlikvidovali?

Myšlenková bezradnost současných "odborníků" je až příliš ideová, než by dovedla moderně a perspektivně uvažovat.

13 5
možnosti

Rusku byla nabídnuta účast v Evropské unii, ale Putinovo Rusko se jí vzdalo, protože má světové mocenské zájmy! A do sféry jeho zájmů patří celá východní Evropa včetně Česka!

Rusko není přirozený spojenec Západního civilizovaného okruhu! Rusko má jiné hodnoty! Mocenské! Evropa stojí na liberální demokracii a křesťanských hodnotách! Rusko hledá jen geopolitickou moc a vyvražďuje svoji opozici!

:-)

2 3
možnosti
SB

Klíčovým momentem rozpadu světového řádu bylo mlčení a netečnost ve chvíli, kdy do Evropy v masovém měřítku začaly proudit davy muslimů a Afričanů. Ve srovnání s tímhle je všechno ta evropská pasivita v souvislosti s ruskou anexí Krymu, úplná maličkost.

Tím Evropa zcela rezignovala na svůj vlastní vnitřní pořádek.

16 1
možnosti

Mlčení a netečnost? Vždyť hlavní vlnu imigrace rozpoutala německá kancléřka, když nepředloženě otevřela náruč imigrantům. Důsledky jsou vidět dodnes - současní ilegální imigranti mají v ústech jen jedno slovo: "Germany!".

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz