Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toto je elementární pravda o tom, co babiš dělá "pro lidi". Neumí a nechce dělat práci v parlamentu.

7 1
možnosti
JK

Tak jsem zkouknul tu Babišovo povolební tiskovku (45 minut). Je to jako když patologickej egomaniak něco mele u piva v nádražce.

9 2
možnosti
JK

A všichni kolem něj se tvářili tak, jako by se přesně tohle celou tu dobu dělo.

2 0
možnosti
OS

Ale, ale! Vždyť i pan Babiš a jeho rodinka jsou taky lidé! Takže když pracuje pro sebe, pracuje vlastně pro lidi. Těch 30% voličů to okamžitě pochopilo a tak má náš pánko Babiško takový krásný, i když věkově dost přestárlý, elektorát. A přesně takhle umí obrátit snad všechno na světě. On je ten jediný, nejschopnější, nejpilnější a jedině on má pravdu, protože to přece sám říká. Co je na tom doboha nepochopitelného? No a vy tomu ještě pořád nerozumíte?

9 1
možnosti
Foto

Ale Alenka nám s naprosto vážnou tváří vysvětlila, že dělá strašně důležitou práci, že pracuje pro ANO! A ona sama tomu svému blábolu zřejmě i věří. Takže AB pracuje za naše peníze pro svou stranu, kde mu to ostatní spolupracovníci schvalují a hájí to a 30% lidí je nadšeno a hází jim to. To by Kafka nevymyslel.

11 2
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz